Waduh! Kepada anda yang juga barangkali seperti saya, ayuh kita berkawan. Masukkan link saya. Nanti boleh bertukar-tukar maklumat dan cara-cara untuk menguruskan blog dalam wordpress ini. Sungguh baru bagi saya. Mengendalikannya nampak mudah, cuma nak ubah layout saja mungkin akan mengambil masa. Atau mungkin juga bila sudah punya domain berbayar.

Ini yang free. Hanya untuk belajar dan berkenalan dengan WordPress sahaja.

5 Responses to “About”

  1. ibnuimam Says:

    Hehe.. bukan tak sudi berkawan. tapi buat masa ni ii masih belum bersedia sepenuh jiwa dan raga untuk blog ii. ii pun belum lancarkan lagi blog ii ni. sebab apa? sebab tak bersedia nak add post selalu. member2 nakal je yg tau blog ni. tu pun diaorg cari sampai lubang cacing.

    ok. i’allah bila ii dah bersedia nanti…..kita exchange link kita.
    assalamualaikum. adios amigos

  2. al-Marbawi Says:

    joom, pak teh, kita exchange link dlm wordpress nih pulak..

  3. pakteh Says:

    Al Marbawi: He he macam mana boleh terjumpa wordpress ini… tak der apa-apa di sini melainkan entri peribadi sahaja. Tapi kalau enta nak link takder masalah…. bukan kena bayar pun. Kan..

  4. aLe Says:

    halo pakteh, nice blog😉
    kenalkan, saya aLe dari indonesia:mrgreen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s